• Post author:
  • Post category:NYHED

Bo Holm Petersen fra Lykke Cykler er en mand med mange idéer og mange bolde i luften. I oktober måned deltog han på Raketvækst, hvor han blandt andet fik styr på at samle boldene og blive mere målrettet i sit arbejde. 

”Jeg blev overrasket over Raketvækst. Jeg havde ikke nogen særlige forventninger til forløbet, men konsulenterne lagde hårdt ud, og jeg har fået trykprøvet min idé” fortæller Bo Holm Petersen om oplevelsen af forløbet.

På Raketvækst bliver man udfordret og arbejder konkret med strategi og handleplaner, og vækstkonsulenterne stiller de kritiske spørgsmål, som er med til at skærpe virksomhedens profil. De kritiske spørgsmål fik også Bo til at reflektere – og han holdt fast.

”Jeg fik rigtig meget ud af Raketvækst. Jeg blev udfordret – men det var også det, der skulle til for, at jeg fik reflekteret over min egen idé, og fik hjælp til hvordan den skal blive til noget.” fortæller han om udbyttet af Raketvækst.

læse mere her