• Post author:
  • Post category:NYHED

Ved det netop afsluttede VM for Europajolle sluttede Oliver Ørting som nr. 8. Et flot resultat skulle man mene. Alligevel er den ambitiøse Præstø sejler ikke tilfreds, målet  var en top 5.

På facebook skriver han:
Efter 6 sejladser de sidste to dage i lækre vind- og vejrforhold er VM nu slut. 
I går havde jeg en rigtig svær og frustrerende dag på vandet. 5-6 m/s og pålandsvind, var ellers helt ideelle forhold for mig, men jeg havde store problemer med min fart. Med placeringerne 19, 9 og 21 smuldrede håbet om en top-5 placering for mig. 
Som nr. 12 samlet inden i dag var målsætningen for mig derfor at komme i top-10. Vejret i dag var næsten identisk med i går. I dag havde jeg derimod endelig det fartoverskud, som jeg plejer at have, hvilket betød, at jeg blev 10, 9 og 3 i de tre sejladser vi fik i dag.

Jeg kan se tilbage på VM med en lidt skuffet fornemmelse. Jeg følte virkelig, at jeg havde potientialet til at sejle langt bedre, end jeg viste på banen. Men nu er der ikke andet for end at tage erfaringen med videre til kommende stævner og til VM næste år.

Vi synes der er alt mulig grund til at ønske Oliver et stort tillykke med resultatet.

Følg Oliver på Facebook her